Arsenal viser ifølge Le10sport stor interesse, i AS Monaco-spilleren Tiemoue Bakayoko. Den blot 22-årige forventes at have en stor fremtid, ifølge mange medier.

Af Lasse D. Drescher

Le10sport skriver at Premier League-storklubben Arsenal skulle have stor interesse, i at hente AS Monaco-talentet Tiemoue Bakayoko til Emirates Stadium. Bakayoko er en stor defensiv midtbanespiller, og han kunne formentlig godt forstærke ARsenals midtbane.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Den blot 22-årige franskmand har vist høj klasse hos Monaco, i løbet af en længere periode. Det er formentlig også derfor at han har tilspillet sig interesse fra flere klubber. Dog er det kun Arsenal som ifølge Le10sport har vist stor interesse.

Det kan blive en dyr fornøjelse, såfremt Arsenal vil have Monaco-spilleren

Det forventes ifølge det franske medie at Arsenal kan se frem til at skulle betale omkring 225.000.000 kroner, hvis de skal sikre sig Tiemoue Bakayoko. Dog må det også understreges, at Bakayoko og generelt alle Monaco’s talenter, bliver jagtet af flere store klubber. Derfor kan deres priser også stige meget, eftersom at der er rift om dem.

Læs også: Inter-stjerne rygtes til Premier League-storklub