Den velspillende AS Roma-profil Mohamed Salah, rygtes væk fra den italienske storklub. Klubben som ifølge medie viser interesse, er Premier League-storklubben Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Dailystar skriver at Premier League-storklubben Liverpool, er meget tæt på at have sikret sig sommerens første signing. Det er  en forstærkning til offensiven, og der er ingen tvivl om at det bliver en dyr en af slagsen.

(Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)

Det er den velspillende AS Roma-profil Mohamed Salah som rygtes væk fra den italienske storklub, og mod Premier League-klubben Liverpool.

Det italienske medie TuttoMercatoweb skriver samtidig at Salahs agent Remy Abbas, er blevet spottet i Liverpool. Derfor understreger det italienske medie også, at skiftet formentlig godt kan blive en realitet.

Den egyptiske kantspiller har været meget målfarlig, i den netop afsluttede sæson. Det er blevet til 19 scoringer, af den 24-årige Mohamed Salah.

Den velspillende egypters gennembrud

Den egyptiske profil fik sit gennembrud hos FC Basel, derefter tog egypteren til Premier League-storklubben Chelsea. Det blev dog ikke til det drømmeskifte, som Mohamed Salah formentlig havde håbet på.

Derefter blev Salah udlejet til Fiorentina, og senere AS Roma. Efter en solid udlejning til AS Roma, valgte den italienske storklub at hente Mohamed Salah til klubben på en permanent aftale.

Jürgen Klopp og Liverpool kan tilbyde Mohamed Salah Champions League, i den kommende sæson. Liverpool sluttede på tredjepladsen i Premier League, og derfor vil Merseyside-klubben deltage i Champions League.

Læs også: VANVID: Guardiola henter endnu en stjerne-målmand