Der er interesse i Dortmund-stjernen Marco Reus, fra to Premier League-storklubber. Det er Liverpool og Arsenal som ifølge italiensk medie, viser stor interesse.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Calciomercato har Borussia Dortmund meget stor interesse, i at holde fast i en stjerne. De ter den tyske kantspiller Marco Reus, som er eftertragtet blandt europæiske storklubber. Det er Liverpool og Arsenal som ifølge mediet, viser interesse i Reus.

(Photo: Getty Images)

Den 28-årige tyske landsholdsstjerne står ifølge mediet noteret for 89 scoringer, for den tyske storklub. Det var tilbage i 2012 hvor Marco Reus forlod Borussia Mönchengladbach, for at skrive under med Borussia Dortmund.

I de seneste sæsoner har den ellers velspillende tysker, pådraget sig flere langvarige skader. Det har formentlig sat en stor stopper for, den tyske kantspillers udvikling. Dog håber Dortmund ifølge mediet på at de kan holde fast, i den tyske stjerne.

Marco Reus har kontrakt med Borussia Dortmund frem til 2019. Den tyske kantspiller har afsløret at han er glad hos Dortmund, men at han ikke er sikker på hvad fremtiden bringer, og om der kommer en kontraktforlængelse eller ej.

Dog udtaler Marco Reus samtidig at når hans kontrakt udløber med den tyske storklub, så vil han være 30 år gammel. 28-årige Marco Reus udtaler samtidig at det i 2019 vil være hans sidste chance, til at prøve kræfter med andet end tysk fodbold.

Vinker Dortmund farvel til endnu en stjerne?

Borussia Dortmund har de seneste par sæsoner vinket farvel til deres store stjerner. Så nu håber de formentlig på at holde fast i Marco Reus. I sidste sæson vinkede de farvel til den tyske midtbanestjerne Ilkay Gündogan, som skiftede til Manchester City.

I denne sæson har den tyske storklub så vinket farvel til angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, som tog turen til Premier Legue-storklubben Arsenal. Som nævnt tidligere så håber Dortmund på at de kan holde fast, i Marco Reus.

Læs også: Drama i Madrid: Zidane vil have DENNE kæmpestjerne solgt