Den 19-årige Borussia Dortmund-spiller Christian Pulisic rygtes igen væk, fra den tyske storklub. Der er stor interesse fra flere Premier League-storklubber.

Af  Lasse D. Drescher

Mediet Metro skriver, at José Mourinho og Manchester United endnu engang, har interesse i Borussia Dortmund-talent. Det er den 19-årige kantspiller Christian Pulisic, som tidligere har været rygtet mod Old Trafford.

(Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Det forventes ifølge mediet, at Borussia Dortmund ikke ligefrem har interesse, i at lade Pulisic forlade klubben. Derfor skal Manchester United formentlig tilbyde et kæmpe beløb, for at Borussia Dortmund skulle overveje, at sælge den unge kantspiller.

Manchester United-spilleren Anthony Martial, har ifølge Metro været rygtet væk, fra den engelske storklub. Det meldes at Bundesliga-storklubben skulle have interesse, i at sikre sig den 22-årige franskmand Anthony Martial.

Daily Mirror skriver samtidig, at Borussia Dortmund tidligere har afsløret, at de kræver omkring 450.000.000 kroner for Christian Pulisic. Manchester United er ifølge mediet ikke den eneste storklub, som har den hurtige kantspiller i kikkerten.

Manchester United møder konkurrence fra Premier League-konkurrenterne Chelsea, Liverpool og Arsenal. Dog er Manchester United ifølge mediet favoritter, da de på nuværende tidspunkt skulle være den klub, som er klar til at byde mest.

Christian Pulisic har stadig to år tilbage, af hans kontrakt med Borussia Dortmund. Derfor har Pulisic mere eller mindre alle muligheder åbne, da han i en længere periode har været sat i forbindelse, med flere storklubber.

Er Dortmund-spilleren et af de helt store talenter?

Borussia Dortmund-profilen Christian Pulisic har i denne sæson, spillet 31 Bundesliga-kampe, for den tyske storklub. I de 31 ligakampe, har Christian Pulisic formået at lave fire scoringer, og fem assist.

De fleste forventer at Christian Pulisic kan blive et af nutidens helt store profiler, da han i en alder af 19 år allerede har vist, at han har et stort potentiale. Men det kræver selvfølgelig at Christian Pulisic får en masse spilletid.

Læs også: Sky Sports: Her er de 30 bedste spillere i Premier League i denne sæson