Bayern München-højrebacken Rafinha rygtes ifølge engelsk medie væk fra Allianz Arena, og istedet mod Premier League-storklubberne Arsenal og Chelsea. Det er grundet den manglende spilletid, at Rafinha kunne være på vej væk fra München.

Af Lasse D. Drescher

Den 32-årige Bayern München-højreback Rafinha rygtes endnu engang væk fra den tyske storklub. Det er mediet DailyCannon som skriver at Rafinha kunne være på vej mod Premier League-storklubberne Arsenal og Chelsea.

(Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Den brasilianske forsvarsspiller har ikke fået den spilletid som han håbede på, da Phillip Lahm stillede støvlerne på hylden. Carlo Ancelotti har foretrukket at bruge tyskeren Joshua Kimmich som førstevalg, frem for Rafinha.

Rafinha forlod tilbage i 2011 den italienske klub Genoa, for at skrive under med Bundesliga-storklubben Bayern München. Det er siden skiftet til Allianz Arena blevet til 208 kampe for den tyske storklub.

Hvad kræver Bayern München mon for forsvarsspilleren?

Der meldes ifølge mediet ikke om nogen forventet pris, på den erfarne brasilianske højreback. Men grundet Rafinhas alder forventer mediet ikke, at Bayern München kan kræve alt for meget for forsvarsspilleren.

Læs også: Manchester United jagter Santos-stjerne