Engelsk medie skriver at Premier League-storklubberne Chelsea og Everton jagter erfaren PSG-angriber. Edinson Cavani kan ifølge mediet være på vej væk, fra den franske storklub.

Af Lasse D. Drescher

The Daily Mail skriver at der er to Premier League-storklubber som vil forsøge, at hente PSG-angriber til klubben i januar. Det er den erfarne angriber Edinson Cavani, som rygtes væk fra PSG og mod Premier League.

(Photo by Frederic Stevens/Getty Images)

De to Premier League-storklubber som ifølge mediet viser stor interesse i Cavani, er Everton og Chelsea. Den 30-årige PSG-angriber har været velspillende, men han er ifølge mediet blevet utilfreds efter ankomsten af Kylian Mbappé og Neymar.

Edinson Cavani er samtidig Ligue 1’s nuværende topscorer. Cavani har indtil videre formået at sende syv bolde ind i nettet. Der er ingen tvivl om at Edinson Cavani formentlig bliver dyr, at hente væk fra den franske hovedstadsklub.

Hvem har mest brug for en stjerneangriber?

Det meldes samtidig at Everton formentlig er den klub af de to, som har mest brug for en stjerneangriber. Chelsea har nemlig Alvaro Morata og Michy Batshuayi i klubben, imens Everton ikke har formået at erstatte Romelu Lukaku.

Læs også: Top 10: De bedste danskere i FIFA 18