Kender du det? Når du er i den helt rigtige position til at score et mål, men du intet hjælp får ovenfra. Din afslutning rammer i stedet for stolpen, og det er lige irriterende hver gang.

Forestil dig så lige hvor irriterende det må være for en spiller i Premier League, hvor der er rift om de gode placeringer, som medfører flere TV-penge…

Vi har samlet en liste med de spillere, der har ramt stolpen flest gange i denne sæson og dermed danner et hold af de mest uheldige spillere i Premier League.

DE 10 MEST UHELDIGE SPILLERE I PREMIER LEAGUE I DENNE SÆSON

10: Charlie Adam (Stoke) – 4

Vores første ulykkesfugl på denne liste er den garvede veteran, Charlie Adam. Hele fire gange har han været ramt af et sort uheld, der har forhindret bolden i at gå i mål.

9: Daniel Sturridge (Liverpool) – 4

Nummer 9 på listen hedder Daniel Sturridge, og selvom Liverpool har succes i denne sæson, så har Sturridge ikke bidraget nær så meget, som han burde have gjort. Fire chancer er nemlig gået direkte på stolpen.

8: Theo Walcott (Arsenal) – 4

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Nummer 8 på listen er den lynhurtige Arsenal-spiller, Theo Walcott. Hans sæson har i ligeså høj grad været præget af uheld som hans klub. #WengerOut kan vel ikke hjælpe så meget, når man har en spiller, der rammer stangen fire gange?

7: Dele Alli (Tottenham) – 4

Englands helt store vidunderbarn. Dele Alli ses der meget op til blandt Londons bysbørn, og englænderens mange skud på stolpen hænger nok sammen med de utallige chancer han er kommet frem til i denne sæson.

6: Christian Eriksen (Tottenham) – 4

Desværre – ville nogen sige – befinder der sig også en dansker på listen. Christian Eriksen fra Middelfart har nemlig sneget sig med på listen, og det kan vel skyldes nogle af hans gode frispark?