Der er mange meninger om, hvem der er verdens bedste fodboldspiller. De seneste år har det dog været et nervepirrende kapløb hvert år mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, der på skift har løftet det eftertragtede Ballon d’Or trofæ. 

AF KRISTIAN PARIS 

Den tidligere Premier Leauge spiller og legendariske angriber Alan Shearer er nu gået offentligt og fortalt pressen, hvem der i hans øjne er verdens bedste fodboldspiller. I hvert fald den bedste spiller han nogensinde har spillet overfor på banen.

Glemt alt om Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, der bestemt også er gode, slår Shearer fast. Vi skal et helt andet sted hen. Nemlig til Spanien til en tidligere fransk landsholdsspiller, der lige nu er manager for en af verdens mest indflydelsesrige klubber; Real Madrid og Zinedine Zidane.

Shearer slår nemlig fast, den franske landholdslegende er den bedste spiller han nogensinde har mødt på grønsværen.

Den tidligere Newcastle og Premier League angriber er faktisk den spiller i den bedste engelske række, der har scoret flest mål; hel 260 (!). Derfor er det måske og lidt smart at lytte på Shearer, når han bliver bedt om at vælge mellem de to bedste angribere i verden.

FBL-LATAM-EURO-2016-ARG-POR-FRIENDLY

Det slår englænderen fast i en kronik i netavisen Coral. 

“Hvor end jeg går hen, bliver jeg konstant spurgt om, hvem jeg synes, der er den bedste spiller i verden. Messi eller Ronaldo?”

“Jeg synes blot vi skal nyde dem begge to. At to så gode spillere spiller fodbold på samme tid, i samme liga, er næsten umuligt. Hvad er chancen? Lad os blot sætte os tilbage og nyde dem spille fodbold”. 

FBL-ESP-LIGA-REALMADRID-BARCELONA

De spiller på to forskellige måder, og har to forskellige personligheder. Det der er ens for dem begge, er at de begge vil være den bedste, og det løfter blot deres eget spil.” 

“Når jeg siger det, sammenligner jeg dem med Zidane, Maradona og Pele”.