Det har været en forfærdelig sæson for Manchester United. Om seks uger gør de dog igen – men forhåbentligt bedre.

Om seks uger vender spillerne nemlig tilbage til klubben for at forberede sig til næste sæson. Preseason 19/20 er nemlig begyndt. Her er et overblik over de steder De Røde Djævle kommer til at spille i verden inden det rigtig går i gang i starten af August.


Perth

Manchester United går i gang med preseason en allerede den 13 juli. Det sker, når de møder det australske hold Perth Glory. Det er værd at nævne, at det er første gang klubben er i Australien for at spille preseason siden David Moyes var manager tilbage i 2013.

Perth bliver trænet af den tidligere Crystal Palace forsvarsspiller Tony Popovic, sluttede i toppen af rækken. De møder om et par dage Sydney FC for at finde ud af hvem der løber af med titlen som det bedste hold i A-League.

Leeds United

. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Ima

Manchester United er ikke det eneste hold er tilbringer preseason 19/20 på den anden side af jordkloden. Det gør engelske Leeds United nemlig også.

De to klubber møder hinanden på Optus Stadium og det er et opgør, der ikke har fundet sted siden januar 2010. Dengang var Leeds i League One og de trak mægtige United i FA Cuppen. Having faced Glory, United will be staying in Perth to face traditional rivals Leeds, playing at the city’s Optus Stadium for the second time in the space of five days.

Internazionale

Efter den australske tur tager United til Singapore. Det sker i omkring midt juli. Serie As Inter stiller kniv skarpt op til dette brag af en kamp. De to hold har ikke mødt hinanden de sidste ti år. Hverken i en kamp, der er om point eller i preseason.

Tottenham Hotspur

En lille tur til Kina møder United deres kolleger fra Premier League. London klubben Tottenham stiller op til kamp i Shanghai. De to hold har aldrig spillet en venskabskamp mod hinanden i preseason. For Uniteds tilfælde er det kun blevet til Liverpool og Manchester City.


​AC Milan

United holder normalt en sidste preseason game på Old Trafford inden sæsonen begynder. Men i år er det ikke blevet bekræftet endnu. Premier League begynder den 10 august i år. Derfor kan kampen mod AC Milan meget vel blive den sidste. De møder nemlig hinanden den 3 august.

Sidst de to hold mødte hinanden var tilbage i 09/10 i Champions League. United gik videre efter den blev 9-8 på straffespark. 3