Den spanske angriber var udskifter for Chelsea, da de vandt Champions League mod Bayern. Nu udtaler han sig omkring at vinde trofæet med englænderne.

Af Anders Lang Jensen

Fernando Torres of Chelsea during the friendly match between Vitesse Arnhem and Chelsea at Gelredome on July 30, 2014 in Arnhem, The Netherlands(Photo by VI Images via Getty Images)

Photo by VI Images via Getty Images

Fernando Torres fortalte til et pressemøde op til finalen i Champions League, at han ikke var glad for sejren i finalen mod FC Bayern. Og han sagde også, at hvis han vinder med Atletico Madrid i aften, ville det være hans største drøm.

Torres kom på banen som indskifter i finalen i 2012, da Chelsea vandt over Bayern på Allianz Arena. Her vandt englænderne 4-3 efter straffesparkskonkurrence.

Men den 32-årige angriber skuffede stort på Stamford Bridge i hans 3 år hos Chelsea. Han skiftede fra Liverpool for £50m. Og han var ikke glad. Selvom de altså vandt den største turnering af dem alle.

”Det er ingen hemmelighed, at da jeg vandt Champions League, var jeg ikke glad for at spille fodbold. Nu er jeg hjemme, og er meget glad for spillet. Træneren, spillerne og fansene. Det er et helt specielt sted at være.”

Torres fortæller også, hvordan det ville være, at kunne løfte pokalen med de store øre senere i aften: ”At vinde med Atletico vil være større end at vinde VM. Den her kamp er bare kampen i mit liv. For det er den vigtigste, mest specielle og den mest elskede kamp jeg har haft i mit liv.”