Pierre-Emerick Aubameyang. Det navn har du garanteret hørt før. Det har de fleste af de europæiske storklubber nok også, må man gå ud fra. Udbud og efterspørgsel plejer også at gå hånd i hånd, og det må man sige holder stik, for Dortmund har forlangt et vanvittigt beløb for den afrikanske hurtigløber. 

Pierre-Emerick Aubameyang har vakt interesse hos en stor del af de europæiske storklub på grund af sine fornemme præstationer på det seneste.

Den gabonesiske landsholdsspiller har været i flyvende hopla i denne sæson, og er en medvirkende årsag til, at Dortmund er placeret i den øverste top af Bundesligaen.

Men det er uvist hvor længe Dortmund kan holde på gaboneseren, for Manchester City og Real Madrid har nemlig udvist interesse for den målfarlige angriber.

Særligt interessen fra det engelske har vokset sig stor, men det bliver altså ikke noget billigt køb, hvis de beslutter sig for at sætte sejl efter Aubameyang.

Således skriver Express, at Die Schwarzgelben forlanger op imod 620 millioner danske kroner for den gabonesiske landsholdsspiller.

Dermed vil han blive den dyreste spiller i Manchester Citys historie – tro det eller ej! – idet klubbens hidtige dyreste indkøb er Kevin de Bruyne, som de “kun” gav 450 millioner kroner for, da han skiftede fra Wolfsburg i 2015.