Selvom der er vinterpause i Alka Superligaen, som den bedste danske rækker hedder, er der ingen grund til ikke at interessere sig for den altid spektakulære række. En analyse af Esbjerg-mandskaber med tilhørende markedsværdi for hver spiller, er hvad du får i denne artikel.

Den engelske hjemmeside transfermarkt.co.uk, er efterhånden blevet så stort og anerkendt, at man kan begynde at regne med deres udregninger på markedsværdien af alle verdens professionelle fodboldspillere.

Vi har valgt at tage et kig på den danske Alka Superliga, som den bedste danske række hedder, da vi ikke synes, at dansk fodbold skal glemmes, bare fordi, der er vinterpause. Denne gang står den på en analyse af Jonas Dal Andersens mandskab, der i øjeblikket ligger nummer næstsidst. Derudover får du også transfermarkt.co.uk’s markedsværdi af samtlige spillere fra Vestkysten.

Er du ikke EfB-fan, så forbliv ikke, for måske bringer vi næste gang en artikel om din yndlingsklub.

Målmænd

Martin Dubravka – 2.45 millioner kroner

ODENSE, DENMARK - NOVEMBER 30: Goalkeeper Martin Dubravka of Esbjerg fB in action during the Danish Alka Superliga match between OB Odense and Esbjerg fB at TreFor Park on November 30, 2015 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Jonas Jensen – 700.000 kroner

jonas jensen

Daniel Iversen – 350.000 kroner

daniel iversen

Martin Dubravka er klart den der er mest værd af alle Esbjerg-keeperne, Derfor er det heller ikke underligt, at målmanden fra Slovakiet har spillet samtlige kampe for Vestjyderne. Den 27-årige keepers værdi har æret opadgående det seneste styk tid, hvilket stemmer godt overens med hans gode præstationer. Som backup har Esbjerg unge Daniel Iversen og Jonas Jensen, hvis karriere snart er ved at nå sin slutning.

Hvis du vil videre til næste side så brug piletasterne herunder