Selvom der er vinterpause i Alka Superligaen, som den bedste danske rækker hedder, er der ingen grund til ikke at interessere sig for den altid spektakulære række. En analyse af FCM’s mandskab med tilhørende markedsværdi for hver spiller, er hvad du får i denne artikel.

Den engelske hjemmeside transfermarkt.co.uk, er efterhånden blevet så stort og anerkendt, at man kan begynde at regne med deres udregninger på markedsværdien af alle verdens professionelle fodboldspillere.

Vi har valgt at tage et kig på den danske Alka Superliga, som den bedste danske række hedder, da vi ikke synes, at dansk fodbold skal glemmes, bare fordi, der er vinterpause. Denne gang står den på en analyse af Jess Thorup-mandskab, der i øjeblikket ligger nummer 3. Derudover får du også transfermarkt.co.uk’s markedsværdi af samtlige spillere i fra heden.

Er du ikke FCM-fan, så forbliv ikke, for måske bringer vi næste gang en artikel om din yndlingsklub.

Målmænd

Johan Dahlin – 8.75 millioner kroner

HERNING, DENMARK - AUGUST 14: Goalkeeper Johan Dahlin of FC Midtjylland in action during the Danish Alka Superliga match between FC Midtjylland and FC Copenhagen at MCH Arena on August 14, 2015 in Herning Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Mikkel Andersen – 1.75 millioner kroner

ODENSE, DENMARK - NOVEMBER 20: Goalkeeper Mikkel Andersen of Midtjylland saves the ball during the Danish Alka Superliga match between OB Odense and FC Midtjylland at TreFor Park on November 20, 2015 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Manden i FCM-målet i det første halve år af denne sæson har været Mikkel Andersen. Han vendte i sommers tilbage til Danmark efter at have været i den engelske Championship-klub Reading siden 2007. Tiden i det engelske har tilsyneladende givet den i dag 27-årige målmand et eller andet, fordi Andersen har næsten ikke været til at stoppe. Redning efter redning har manden fra Herlev hevet frem, hvilket har holdt Johan Dahlin langt langt væk fra holdet. På trods af det, er Dahlins markedsværdi klart højere, og grunden til dette er svenskeren tidligere meget høje niveau. Men mon ikke snart der bliver rettet op på det?

Brug piletasterne herunder til at komme videre til næste side