Selvom der er vinterpause i Alka Superligaen, som den bedste danske rækker hedder, er der ingen grund til ikke at interessere sig for den altid spektakulære række. En analyse af FCN’s mandskab med tilhørende markedsværdi for hver spiller, er hvad du får i denne artikel.

Den engelske hjemmeside transfermarkt.co.uk, er efterhånden blevet så stort og anerkendt, at man kan begynde at regne med deres udregninger på markedsværdien af alle verdens professionelle fodboldspillere.

Vi har valgt at tage et kig på den danske Alka Superliga, som den bedste danske række hedder, da vi ikke synes, at dansk fodbold skal glemmes, bare fordi, der er vinterpause. Denne gang står den på en analyse af Kasper Hjulmands mandskab, der i øjeblikket ligger nummer 8. Derudover får du også transfermarkt.co.uk’s markedsværdi af samtlige spillere fra det Nordsjællandske område.

Er du ikke FCN-fan, så forbliv ikke, for måske bringer vi næste gang en artikel om din yndlingsklub.

Målmænd

David Jensen – 3.5 millioner kroner

RANDERS, DENMARK - NOVEMBER 28: Goalkeeper David Jensen of FC Nordsjalland saves the ball during the Danish Alka Superliga match between Randers FC and FC Nordsjalland at BioNutria Park on November 28, 2015 in Randers, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Rúnar Alex Rúnarsson – 700.000 kroner

alex

Af de to målmænd i FCN-truppen, David Jensen og Rúnar Alex Rúnarsson, er det ikke svært at gætte, hvem der er førstemålmand. 23-årige David Jensen er Kasper Hjulmands klare førstevalg og det er ikke uden grund. Danskeren har stået solidt i den første havldel af sæsonen og flere gange reddet point til klubben. Hvis Rúnarsson havde stået fast ville der også været et eller andet galt.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side