Selvom der er vinterpause i Alka Superligaen, som den bedste danske rækker hedder, er der ingen grund til ikke at interessere sig for den altid spektakulære række. En analyse af OB’s mandskab med tilhørende markedsværdi for hver spiller, er hvad du får i denne artikel.

Den engelske hjemmeside transfermarkt.co.uk, er efterhånden blevet så stort og anerkendt, at man kan begynde at regne med deres udregninger på markedsværdien af alle verdens professionelle fodboldspillere.

Vi har valgt at tage et kig på den danske Alka Superliga, som den bedste danske række hedder, da vi ikke synes, at dansk fodbold skal glemmes, bare fordi, der er vinterpause. Denne gang står den på en analyse af Kent Nielsens mandskab, der i øjeblikket ligger nummer 7. Derudover får du også transfermarkt.co.uk’s markedsværdi af samtlige spillere fra OB.

Er du ikke OB-fan, så forbliv ikke, for måske bringer vi næste gang en artikel om din yndlingsklub.

Målmænd

Maksym Koval – 14 millioner kroner

ODENSE, DENMARK - SEPTEMBER 19: Goalkeeper Maksym Koval of OB Odense gives instructions during the Danish Alka Superliga match between OB Odense and Viborg FF at TreFor Park on September 19, 2015 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Michael Falkesgaard – 2.1 millioner kroner

27-10-2011: DBU Pokalen Brøndby vs. FCK - Keeper Michael Falkesgaard, BIF Brøndby IF. © Lars Ronbog, Frontzonesport.dk (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Michael Tørnes – 1.4 millioner kroner

13-06-2013: Brøndby training and press conference - Keeper Michael Tørnes, BIF Brøndby. © Lars Rønbøg, FrontzoneSport.dk (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

 

De tre keepere OB har i truppen, er alle sammen nye i klubben. Tørnes og Falkesgaard blev købt til klubben fra henholdsvis Sandefjord og Brøndby. Ukrainske Koval er blevet lejet i den ukrainske storklub Dynamo Kyiv. Fordi Falkesgaard er ude med en længere skade, er det reelt kun Koval og Tørnes, der kæmper om pladsen i Odense-målet.

Som man også kan se på markedsværdien, er der enorm forskel på Koval og Tørnes, så derfor er det ikke den store overraskelse, at den 23-årige ukrainer har stået over halvdelen af alle spillede kampe. 29-årige Tørnes har ikke så meget udviklingspotentiale, som de andre to; 24-årige Falskegaard og Koval. Specielt Koval er spændende og derfor er det også ærgerligt, at en så dygtig målmand forlader Superligaen til sommer når låneaftalen udløber.

Brug piletasterne herunder til at komme videre til næste side