Næste sommer valfarter fodboldfans verden over til de russiske byer, der har fået æren af at afholde VM i fodbold 2018.

af: Emil Plovgaard

Prisen for at se Danmark til VM i 2018, afhænger mest af alt af gruppeudtrækningen, der finder sted den 1. december 2017.

Rejsebureauet, TravelBird, og fodbolddata-portalen FussballWissen er gået sammen, for at hjælpe fans med at finde ud af, hvor meget det vil koste at se Danmark vinde den mest præstigefyldte turnering af dem alle.

VM er en kolossal oplevelse, og en fantastisk mulighed for at opleve en anden del af verden, man måske ikke lige overvejer som destinationsmulighed i første omgang.

Afstanden til dette VM i Rusland er også lang. For eksempel kan det nævnes, at der er over 2.500 kilometer fra værtsbyen Kaliningrad i vest til en anden værtsby, Jekaterinburg, i øst.

Der er dermed brug for indenrigsfly, hvis man skal rejse sådanne afstande. Indkvartering på de forskellige hoteller, billetter til kampene, samt daglige udgifter kommer dog også til at spille en betydelig rolle i dit VM-budget.

I nogen grupper kan man nøjes med at rejse frem og tilbage fra Moskva til Sankt Petersborg, mens andre fans må rejse langt kamp efter kamp for at se deres landshold spille.

TravelBird har udregnet hvor meget det gennemsnitligt vil kunne komme til at koste for fans at se deres landshold vinde VM. Der er tale om en gennemsnitsudgift for hvert gruppespil, så der er altså tale om en cirkapris.

Alt afhængig af hvilket gruppespil, Danmark havner i, kan fansene komme til at betale op til 24 % mere i rejseudgifter end fans fra andre lande.

Historien viser, at det bedst kan betale sig at være ude i så god tid som muligt, når man booker en rejse til VM.

Hvis du allerede nu ikke orker at se 10 billeder, med omkostninger og meget andet, så kan vi fortælle dig, at de samlede omkostninger for at se Danmark vinde VM gennemsnitsligt vil befinde sig på 40.336 kroner og 63 øre.

Foto: TravelBird

Foto: TravelBird

 

Foto: TravelBird

Foto: TravelBird

Foto: TravelBIrd

Foto: TravelBird

Foto: TravelBird

Foto: TravelBird

Foto: TravelBird

Foto: TravelBird