PSG har i sommeren handlet for flere penge end hvad de fleste klubber er værd. Det skal naturligvis afspejle sig  i klubbens resultater i mange år fremover. Det håber man i hvert fald for dem, 

AF KRISTIAN PARIS

Og netop det problem er klubbens ejer, Nasser Al-Khelaifi, ikke særlig meget i tvivl om. Han er meget stolt af sig selv efter at have hentet to af de største offensivspillere til klubben denne sommer.

De franske giganter formåede både at hente den brasilianske troldmand, Neymar, og wonderkiddet fra rivalerne Monaco, Kylain Mbappe.

Nu har de så to af verdens mest profilerede angribere, og derfor ser PSG også ud til at have et rigtig godt udgangspunkt forud for denne års Champions League og Ligue 1 titel.

PARIS, FRANCE – AUGUST 04: Neymar poses with his new jersey next to Paris Saint-Germain President Nasser Al-Khelaifi after a press conference on August 4, 2017 in Paris, France. Neymar signed a 5 year contract for 222 Million Euro. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

I et åbent interview med den britiske avis, the Telegraph, slår han følgende fast:

– I dag vil den investering vi har foretaget i klubben denne sommer, være meget langsigtet. Jeg er sikker på, at om to år eller måske tre, alle vil se på os og sige, at det var to gode køb.

– Det er godt vi har hentet dem. Fodbold koster penge. Lønninger skal betales og klubbens egne faciliteter skal hele tiden fornyes. Vi er meget glade for de handler vi har gjort denne sommer.

 

Al-Khelaifi indrømmede dog også i interviewet, at det var ret svært at få overbevist Mbappe om et skifte til den franske hovedstad. Han havde trods alt lige vundet ligaen sidste sæson med Monaco.

 – Enhver klub ville denne sommer have ham. Men vi forklarede ham vores projekt og vores ambitioner for klubben. Han ville gerne blive i Frankrig og vi tilbød ham denne gyldne mulighed.

 – Mbappe er 18 år gammel. Han kan helt sikkert spille i 15 år mere, og den her investering er noget vi kommer til at blive glade for i fremtiden.