Neymar var ikke med i truppen til første kamp i sæsonen for PSG i den franske liga, hvor klubbens ytrede deres mening om den brasilianske angriber. 

Neymar er blevet upopulær blandt PSG-fans. Det brasilianske rekordindkøb har sagt til venner og familie, at han gerne vil væk fra klubben og gerne tilbage til Barcelona. Goal skriver, at den parisiske klub vil acceptere et bud fra spanierne på cirka 400 millioner kroner, hvis man får Philippe Coutinho og Nelson Semedo med i handlen. Sideløbende med rygterne om Neymars mulige afgang – hvor Real Madrid nu også skulle være inde i billedet – har angriberen gjort sig upopulær blandt PSG-fans, fordi han kom for sent til træning efter at være vendt hjem fra Copa America. 

PSG-træner Thomas Tuchel havde udeladt Neymar af truppen, da de franske mestre spillede første kamp i sæsonen i Ligue 1 hjemme mod Nimes. Her skulle hjemmeholdets tilhængere have sunget ”son of a bitch” med henvisning til den brasilianske superstjerne, og på bannere havde tilhængere sendt en klar besked: ”Gå hjem, Neymar.”

Efter kampen blev PSG-trænerne bedt om at forholde sig til Neymars situation i klubben. Til fransk tv sagde Tuschel, at der ikke var noget nyt om angriberens fremtid. 

”Han er hos os og har været meget afgørende for os. Hvis vi mister Neymar, er det ikke sikkert, at jeg kan sove. Det ville være svært at finde en anden spiller, der kan gøre de samme ting for os. Måske er intet nyt godt nyt. Det er svært ikke at vide, hvad der sker. Jeg vil gerne have, at han bliver,” siger klubbens træner og understreger, at der også må findes en holdbar løsning, hvis Neymar bliver. 

”Jeg prøver at overbevise ham om at blive. Men på den anden side, så er det et personligt valg. Det er mellem ham og klubben.”

Landekoder

Bange for fupopkald eller ubesvaret opkald fra udenlandsk nummer, som du ikke kender? Så har vi lavet denne oversigt over landekoder fra både sikre og usikre numre.