Ifølge italiensk medie, er specielt FC Barcelona og PSG interesseret i Chelsea-stjerne. Dog forventes det ikke, at Chelsea-stjernen vil forlade den engelske storklub, i den nærmeste

Af Lasse D. Drescher

Den 27-årige franske midtbanespiller N’Golo Kanté, har i mere eller mindre hele sin Chelsea-tid været super solid. Lige siden ankomsten til Stamford Bridge har Kanté bevist, hvor god han egentlig er, og gjort det klart at han fortjener en fast plads på holdet.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Specielt i denne sæson ser Kanté og Chelsea ekstremt stærke ud, specielt på midtbanen. Chelsea har hentet spillerne Mateo Kovacic og Jorginho til Stamford Bridge. Jorginho er hentet til klubben på en permanent aftale, og vil derfor formentlig være at finde hos Chelsae længe.

Kroaten Mateo Kovacic er dog kun lejet hos La Liga-storklubben Real Madrid, og kan derfor ende med at vende tilbage til Santiago Bernabeu, såfremt Chelsea og Real Madrid ikke bliver enige om en permanent aftale, på et senere tidspunkt.

Den franske storklub Paris Saint-Germain har tidligere givet udtryk for, at de har interesse, i den frankse profil. Dog har de ikke kommet med noget konkret bud, men nu skriver det italienske medie Calciomercato, noget interessant.

La Liga-storklubben FC Barcelona, skulle nu også have fået øjnene op, for franskmanden N’Golo Kanté. Der meldes dog slet intet om hvad Kanté forventes, at kunne komme til at koste, at hente væk fra Stamford Bridge.

Bliver Kanté hos Chelsea, eller vil han søge væk?

En ting der dog formentlig godt kan fastslås, er at det ikke bliver billigt. Da N’golo Kanté som tidligere nævnt, er en af de helt store profiler, hos den engelske storklub. Derfor vil Chelsea formentlig ikke lade franskmanden gå, for småpenge.

De fleste forventer dog ikke at den franske midtbanespiller forlader, den engelske storklub i den nærmeste fremtid.

Læs også: Karius fastslår efter Champions League-fiasko: Jeg vil ikke komme med dårlige undskyldninger