Zlatan Ibrahimovic forlod i sidste sæson Paris Saint-Germain, og siden da har man ledt og ledt efter en erstatning.

PSG-Zlatan-Ibrahimovic-sait-comme-léquipe-doit-jouer-demain

Nu skulle den erstatning ifølge Goal.com være fundet, og hvis man skal tro det anerkendte medie, skifter Benzema på allersidste dag i transfervinduet La Liga ud med Ligue 1.

De franske mestre har nemlig gjort klar til et vanvittig bud på den franske angriber. Hele 500.000.000 danske kroner skulle der være tale om.

Mediet skriver derudover også, at Edinson Cavani er indstillet på et gensyn med Serie A, hvor et skifte til Napoli ville være at foretrække for uruguayaneren.

Læs også: Chelsea kun detaljer fra at hente David Luiz tilbage: Så meget skal de betale

Karim Benzema har fået alvorlig konkurrence fra Alvaro Morata, der har slået den målscorende angriber af holdet, og derfor har man tilladt franskmanden at lede efter en ny klub, så han igen kan få noget fast spilletid.

Benzema ankom til Santiago Bernabeu i 2009 fra Olympique Lyonnais (Lyon) for omkring 200 millioner kroner, og har sidenhen spillet 215 kampe for madrilenerne med over 100 mål til følge.

Husk at du kan følge med her på vores side, Fodboldspilleren.dk, i transfervinduets sidste dag, hvis du vil vide mere om alle de største transfers i fodboldverdenen.