PSG-manager Thomas Tuchel har udtrykt et ønske om at holde på en af sine spillere – uanset købsklubben og købsprisen. 

Det drejer sig om den 23-årige midtbanespiller Adrien Rabiot, der længe er blevet rygtet væk fra klubben. PSG spilleren har kontraktudløb til sommer og netop derfor er han blevet sat i forbindelse adskillige store klubber rundt omkring i Europa.

De seneste bejlere i aviserne har været klubber som Liverpool og Barcelona. De er i hvert fald begge interesserede i den unge franskmand.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Tuchel blev PSG manager i sommers, og han er meget opsat på at beholde en af sine store unge spillere. Rabiot har over de seneste sæsoner været en integreret del af den franske klub.

“Jeg elsker at arbejde med Rabiot. Jeg kan virkelig godt lide Adrien. Han har haft en svær situation, men han har givet sit bedste og sit maks og har ikke en gang misset en træning en gang.”

Rabiot har startet sæsonen godt ud. PSG ligger lige nu nummer 1 i den franske Ligue 1. Derudover har de også vundet den franske Super Cup og i den process har han spillet alle minutter.

De regerende franske mestre forventer også i denne sæson at ligge i toppen af den bedste franske række. Rabiot kommer også i denne sæson til at være en stor nøglespiller. Måske bliver denne sæson, sæsonen hvor den franske storklub endelig når acceptabelt langt i den største klubturnering Champions League. Derfor er det også uvist om Rabiot vil skifte væk fra den franske hovedstad.

PSG er en af de klubber, der i de kommende sæsoner virkelig bliver nødt steppe up på den internationale scene for at bevise sit værd. Klubben har nemlig i de seneste sæsoner satset stor på store spillere.