Paris Saint-Germain skulle efter sigende være interesserede i Atlético Madrid-angriberen Diego Costa. Ifølge det spanske medie, Cadena Cope, er de klar til at bytte Edinson Cavani for at få en handel til at ske.

af: Emil Plovgaard

Diego Costa Atlético Madrid
Foto: David Ramos/Getty Images

Diego Costa har været ude af form i denne sæson. Det er kun blevet til fem mål i 21 kampe for Los Rojiblancos. Flere medier har skrevet, at klubben skulle være åbne overfor et salg.

Den spanske landsholdsspiller nægtede angiveligt at træne med resten af truppen torsdag i sidste uge, efter at han havde fået en påtale angående sit røde kort, som han pådrog sig i kampen mod FC Barcelona.

Angriberen fik vist et direkte rødt kort i udekampen (og nederlaget) mod Barcelona tidligere på måneden. Kampens dommer, Gil Manzano, noterede, at Costa skulle have fornærmet hans mor. Og at dette var grunden til udvisningen.

LÆS OGSÅ: Philippe Coutinho enig med Premier League-klub: Skifter til sommer

Costa har været blevet kædet væk fra Atlético Madrid, og spås at skifte i sommerens transfervindue.

Et skifte til en af Europas bedste ligaer skulle dog ikke ligge i kortene. I stedet har et rygte om et skifte til den kinesiske Super League været omtalt adskillige gange.

Cavanis kontrakt i den franske hovedstad udløber næste sommer. I løbet af seks sæsoner har han scoret 192 gange for de franske giganter.

LÆS OGSÅ: Medie: Tottenham og 3 andre klubber jagter 18-årig nigerianer