Den stor-spenderende Ligue 1 klub Paris Saint-Germain er blevet sat i forbindelse med flere forskellige målmænd denne sommer, nu er deres første prioritet landet på Atletico Madrids Jan Oblak

Paris Saint-Germain forbereder at udløse Jan Oblaks frikøbsklausul på 750 millioner kroner i følge Goal.

Slovenieren har været et varmt emne for klubber rundt omkring i Europa i denne sæson.

Også Manchester United overvejer den 24-årige, idet der stadig er usikkerhed omkring fremtiden for David De Gea, dog er interessen for Arsenal og Chelsea dog stilnet lidt ned.

Photo: ANGELIKA WARMUTH/dpa

Hvilken som helst interesserede klub vil dog blive nødt til at skulle møde Atleticos vilkår, hvis en handel skal gå igennem og dette betyder, at et rekordvindende beløb er nødsaget til at blive betalt.

Men PSG er villige til at betalte mange penge for en spiller, der kan forbedre holdet. Ligue 1 holdet besidder de finansielle midler, der er nødvendige for at tvinge en transfer og de vil gerne forbedre sig på den position.

Atletico, der allerede har afværget al interesse i Antoine Griezmann denne sommer, vil blive gøre alt for at holde fast i deres første keeper, da man ikke vil være i stand til at købe en ny. Dog kan de ikke gøre så meget, hvis spillerens frikøbsklausul bliver udløst og spilleren gerne vil skifte videre.

Oblak var ikke helt overbevisende, da han diskuterede sin fremtid med Sportal for nyligt.

Han sagde: “i fodbold ved man aldrig, selv dagen før markedet lukker.

“Men for nu peger alt på, at jeg fortsætter i Atletico.

“Jeg er glad i Atletico og jeg tror, at jeg fortsætter med at spille her i næste sæson.”

Dette er dog måske ikke sagen, idet han kan blive stillet overfor et stor dilemma inden for de kommende uger, med PSG som de største bejlere.