Ung fransk PSG-spiller kan forhandle med andre storklubber, i løbet af januars transfervindue.

Af Lasse D. Drescher

Den franske midtbanespiller Adrien Rabiot rygtes fortsat væk, fra den franske storklub Paris Saint-Germain. Den unge PSG-spiller har i en længere periode været rygtet væk, specielt mod andre europæiske storklubber.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Calciomercato skriver nu at Serie A-storklubben Juventus, fortsat har stor interesse i Rabiot. Samtidig med at den spanske storklub FC Barcelona, også skulle have den fysisk stærke midtbanespiller i sigtekornet.

Adrien Rabiot har kontrakt med Paris Saint-Germain, frem til 2019. Der er tvivl om hvor vidt franskmanden vil forlænge sin kontrakt med PSG, dog fremgår det samtidig at Rabiot er glad for at spille, i den franske storklub.

Den franske storklub skulle samtidig også være glade, for at have Adrien Rabiot i klubben. Dog må det fastslås at hvis PSG og Adrien Rabiot når til enighed, om at han skal sælges, så vil det ikke blive billigt da Rabiot stadig betragtes som en ung spiller, med et stort potentiale.

AC Milan og Tottenham skulle også så småt have Adrien Rabiot i kikkerten. Dog meldes det at det primært er Juventus og FC Barcelona som kommer til at kæmpe om Adrien Rabiot, såfremt at han forlader den franske storklub Paris Saint-Germain.

Adrien Rabiot kan forhandle med andre storklubber, i løbet af januars transfervindue.

Meldingen ifølge det italienske medie lyder på, at klubberne formentlig vil forsøge at sikre sig Adrien Rabiot i januar. Såfremt at han ikke forlænger kontrakten med PSG, så vil man kunne tilbyde Rabiot en ny kontrakt i løbet af januars transfervindue.

Derved kan en af de europæiske storklubber forventes at sikre sig Adrien Rabiot. Uden at de le ud og betale mange millioner.

Læs også: Vanvittig udvikling: Tidligere uønsket United-spiller er netop blevet valgt til månedens spiller