Paris Saint-Germain-spilleren Marco Veratti rygtes væk fra den franske hovedstad. Der står ifølge medierne, mange klubber klar.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har tidligere vist interesse i Paris Saint-Germain-spilleren Marco Veratti. Nu skriver The Sun at Serie A-klubben Inter MIlan, vil forsøge at opsnappe den italienske midtbanespiller lige for næsen af Manchester United og José Mourinho.

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Marco Veratti er kommet blandt verdens bedste midtbanespillere, efter at han i 2012 tog turen til Paris Saint-Germain. Den udvikling Veratti har været igennem, er ifølge italienske medier også grunden til, at der er flere store klubber som har stor interesse i Marco Veratti.

Calciomercato skriver at klubberne Manchester United, Chelsea, Juventus, Inter Milan og Bayern München alle har interesse i den italienske midtbanespiller. The Sun skriver samtidig at PSG forventer et sted mellem 470.000.000 kroner og 585.000.000 kroner.

Det er en kæmpe pengesum, men det er formentlig fordi han blot er 24 år, og at han allerede har vist stor sikkerhed på midtbanen.

Læs også: Engelsk målmand rygtes til to Premier League-klubber