Paris Saint Germain har afsløret på deres hjemmeside, at en af deres stjernespillere er ude i fire uger. 

Hvis ikke i har regnet det ud endnu drejer det sig om deres brasilianske landsholdsspiller, og vel nok største stjerne , Neymar Junior. Han kommer til at misse Copa America efter han er blevet skadet i en pre turnerings kamp med landsholdet mod Qatar. En skade, der tager omkring fire uger.

” PSG første holds læge Dr Laurent Aumont og klubbens medicinske stab har slået fast, at Neymar Junior er blevet alvorligt skadet i Copa America opvarmningskampen mod Watar i onsdags. De to læger har diagnostiseret en lille brud i højre ankel. Det kræver dog heldigvis ikke nogen operatorisk indgriben, men kan blive behandlet ved at holde helt pause fra fysisk akvitet og belastning af foden. Angriberen er tilbage inden for fire uger. ” slog klubben fast.

 

(Foto: Aurelien Meunier/Getty Images)

 

Det er et naturligt et kæmpe tab for det brasilianske landshold. De bliver nu nødt til at spille den kommende Copa America turnering uden anføreren og topscoreren. Hvem der bliver hentet ind som hans erstatning i landsholdstruppen vides endnu ikke. Det positive er dog, at angriberen ikke skal opereres. Der snakkes dog om, at det bliver Chelsea kantspilleren Willian, der kommer ind. Det er bestemt ikke en helt dårlig spiller som andetvalgt.

Neymar har over den seneste tid og de seneste par sæsoner haft problemer med fysikken og det er blevet til adskillige skader. Det har ført til, at han det seneste år har siddet ude på sidelinjen i hele 18 kampe for klub og landshold. Det kommer han også til de næste fire uger. Og når Brasilien møder Bolivia den 15. juni.