PSG-spilleren som tidligere har spillet for Palermo, rygtes nu til Juventus. Massimiliano Allegri skulle have stor interesse, i at have en front-trio hos Juventus, bestående af tre argentinere.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at PSG-argentiner er klar til at forlade den franske hovedstadsklub, når det rigtige bude kommer. Serie A-giganten Juventus har ifølge Calciomercato meldt deres interesse i spilleren. Efter træner Unai Emery’s ankomst er det ikke blevet til meget spilletid. PSG-spilleren har blot spillet 387 minutter i løbet af den nuværende sæson.

(Photo: Getty Images)

PSG-spilleren som der er tale om er den 27-årige Javier Pastore. Pastore vil ifølge Calciomercato gerne væk fra Paris Saint-Germain så han kan få noget spilletid, og vise hvad han egentlig kan. Juventus-træneren Massimiliano Allegri skulle have et godt øje, til den tidligere Palermo-stjerne. Pastore scorede 14 Serie A-mål for Palermo i løbet af 69 Serie A-kampe.

Calciomercato skriver samtidig at Allegri vil forsøge at få en front-trio hos Juventus, som består af tre argentinere. Den front-trio skulle så bestå af spillerne Paulo Dybala, Gonzalo Higuain og Javier Pastore.

Læs også: Barcelona vil snuppe stjerne foran Chelsea