Det er højsommer, og det betyder, at alverdens medier arbejder på højtryk for at skaffe os de aller mest frisk af slagsen. Her er et af dem, der ikke blot er et rygte, men måske er i den sandsynlige kategori – det indebærer noget fransk og noget italiensk.

af kristian paris

Agenten for PSGs fullback Serge Aurier har netop haft et møde med repræsentanter fra Champions League finalisterne Juventus, for at diskutere en kommende handel mellem de to parter.

Juventus leder eftersigende efter en ny højreback forud for den næste sæson, og ifølge Gianluca Di Marzio, er mødet mellem de to parter gået efter al forventning, hvorfor skiftet måske allerede i denne uge bliver en realitet.

Aurier selv kom til franske PSG i 2014  -første gang som lejesvende fra Toulouse. Et år senere blev aftalen gjort permanent efter imponerende præstationer i Ligue 1. Før skiftet til den franske hovedstad spillede Aurier hele 80 kampe for Ligue 1 konkurrenter Toulouse, og desuden lavede han otte mål.

 Siden skiftet til PSG, er han hurtigt blev en fan favorit i de 42 kampe han har spillet og to mål. Desuden har han under opholdet i Frankrig formået at spille imponerende 39 landskampe for Elfenbenskysten – heriblandt et mål til følge.
FBL-FRA-CUP-PSG-ANGERS

Den 24-årige spiller rygtes nu altså sammen med et skifte til støvlelandet Italien, men det er endnu ikke officielt, hvorvidt aftalen bliver en realitet. Dog forlydes det, at det kommer til at koste Torino klubben hele 190 millioner, hvis de ønsker at hente landsholdsspilleren fra Afrika.

Ligeledes forlydes det, at Juventus holdet vågent øje med situationen mellem Real Madrid og højrebacken Danilo, som de også er interesserede i at hente til Italien.