Den 21-årige PSG-spiller, Christopher Nkunku, skulle efter sigende være et transferemne hos Arsenal. 

SINGAPORE – JULY 28: Christopher Nkunku of Paris Saint Germain reacts after scoring a goal during the International Champions Cup match between Arsenal and Paris Saint Germain at the National Stadium on July 28, 2018 in Singapore. (Photo by Suhaimi Abdullah/Getty Images for ICC)

Den unge Christopher Nkunku er et hedt emne hos Arsenal, der også arbejder på at hente Denis Suarez til klubben på en lejeaftale.

Nu har spillerens agent dog bedyret sin frustration over manglende handling direkte på landsdækkende tv i Frankrig. Det skriver Get French Football News.

– Jeg er her (i studiet, red.) i aften. Det er ikke et godt tegn, fortæller Nkunkus agent, Jose-Pierre Fanfan på tv-showet, Late Football Club, der sendes på Canal+ i Frankrig.

– Der er oprigtig interesse fra Arsenal for Nkunku, men forhandlingerne er ret komplicerede. Der er dog nogle begrænsninger hos Arsenal. De kan ikke lave en transfer midt i sæsonen.

Ting kan ske inden for 48 timer

– Der er stadig forhandlinger med PSG. Tingene kan ske inden for 48 timer, men som jeg også har sagt før, så er det ikke noget godt tegn, at jeg befinder mig i dette studie i aften.

– Hans situation bliver evalueret i juni, og på det tidspunkt har han kun et år tilbage af sin kontrakt.

Var langt henne i forhandlingerne

– Han er en ung dreng, som har brug for spilletid. Han vil gerne skrive under med en klub, som har en langsigtet plan klar for ham. Han var langt henne i forhandlingerne med Arsenal, men det ser kompliceret ud nu. Han venter gerne, hvis han skal det.