Han blev verdens absolut dyreste fodboldspiller, da han skiftede fra Barcelona til PSG, og siden da har medierne været besatte af ham. Der sker altid noget med Neymar. 

AF KRISTIAN PARIS

I sidste weekend løb den brasilianske superstjerne, Neymar, ind i en slem skade, da hans hold, PSG, mødte Marseille i den franske liga. Nu er han så meget atypisk blevet opereret i stedet for de ordinære og almindelige smertestillende indsprøjtninger som er rutine i sådanne situationer.

Nu slår den franske hovedstadsklub fast, at operationen gik godt og, at Neymar har det godt.

PARIS, FRANCE – NOVEMBER 22: Neymar of PSG during the UEFA Champions League group B match between Paris Saint-Germain and Celtic FC at Parc des Princes on November 22, 2017 in Paris, France. (Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Beslutningen blev taget af Neymar selv og hans lægehold bag sig. De besluttede, at det var bedst at komme under kniven og blive opereret – specielt når VM til sommer i Rusland er meget meget tæt på.

Neymar forventes at være 100 % tilbage i sin gamle form, når kalender siger juni og der står VM på skemaet.

PSG  skriver følgende på deres hjemmeside om operationen som Rodrigo Lasmar, foretog i går:

-” Neymar Juniors operation bestod af en nogle skruer, der sammen med en transplantation er fastgjort til læsionen på højre side af hans højre fods femte metatarsal. Genoptræningen vil han påbegynde med det samme under ledelse af fysioterapeut, Neymars skade vil blive vurderet seks uger for at kunne finde ud af finde en dato, hvor han igen kan spille på sit gamle niveau. ”

Der er dermed ikke endnu blevet offentliggjort nogen officiel dato, hvor Neymar vinder tilbage, men lægen Lasmar har tidligere udtalt, at det kan tage mellem 2 og 3 måneder før vi ser superstjernen tilbage på sit gamle niveau igen. Han vil miste resten af sæsonen med PSG og det er i sær ærgerligt, når de i næste uge spiller CL-retur opgøret mod Real Madrid.