Den blot 20-årige PSG angriber Kylian Mbappe har indrømmet, at han godt kan se sig selv spille for Real Madrid en dag. Flere medier har på det seneste rygtet Los Blancos sammen med en franske superstjerne.

Real bliver nærmest dagligt rygtet sammen med det unge talent. PSG-stjernen er en af de absolut bedste i verden og derfor ville det være noget af en sensation, hvis Real Madrid får fat i angriberen.

PSG og Mbappe måtte i sidste uge se sig selv slået ud af Champions League er underdogsene fra Manchester United. Englænderne formåede helt sensationalet at vende et 2-0 nederlag til en 3-1 sejr.

Eftersom Zinedine Zidane netop er blevet genudnævnt til boss i den spanske hovedstad og PSG som sagt er ude af Champions League, har det bragt nyt liv til rygterne. Måske Mbappe virkelig er på vej væk fra den franske hovedstad mindre end et år efter han kom dertil?

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Real Madrids øverste chef og præsident Florentino Perez har faktisk sagt i pressen, at han ville være super glad , hvis klubben kunne formå at hente både Mbappe og Neymar en dag. Velvidende at begge spillere måske er ret urealistiske emner lige pt. ved man aldrig helt hvad der kan ske i fodbold.

Præsidenten er enig

“Hvis jeg tager derhen som 18-årig, hvad skal jeg så når jeg er 23 år? ” spurgte han til den franske avis Le Journal og siden hen den spanske avis Marca.

“Jeg kan sagtens se Mbappe spille for Real Madrid frem for PSG i fremtiden.” har Perez udtalt til samme avis.

Real Madrid forventes at skulle bruge store summer til sommer, når transfervinduet igen åbner. De kommer formentligt ikke at vinde nogle trofæer i denne sæson. Og det kan bestemt ikke accepteres i en klub som Real Madrid.

Det er også en af grundene til, at de har hentet Zidane tilbage. Det er kun 10 måneder siden han forlod klubben efter sin tredje CL-succes i træk.