Efter enhver stor kamp i Champions League bliver opgørets vinder og tabere vurderet og der skabes rygter for både de spillere, der har gjort det godt, men også dem, der har været det omvendte. 

AF KRISTIAN PARIS

Én af de spillere, der blevet populære i pressen er den italienske spillere Marco Veratti, der var en af PSGs nøglespillere i CL-opgøret mod Real Madrid i går aftes.

Rygterne går på, at landsholdsspilleren meget vel kan være på vej væk fra den franske hovedstad. Rygter, der har været aktuelle de sidste par sæsoner, men først rigtig er blusset op igen efter hans præstation i går mod den spanske klub .

Selvom franskmændende tabte til de forsvarende CL-mestre med hele 3-1 spillede en god kamp, og selvom resultatet ikke afspejler det helt, kunne de sagtens følge med spanierne og de kom frem til adskillige store chancer.

Nu går rygterne på, at Veratti måske kan skifte til Spanien – men ikke Real Madrid – men Barcelona, der først i næste uge skal i kamp i selvsamme Champions League.

I et interview med goal.com siger han følgende om sagen:

“Barcelona ??? Jeg ved det ikke, men jeg er glad her i Paris.

 

Som sagt går der rygter om, at italieneren måske bliver solgt til den catalonske storklub, men faktisk er han mere end tilfreds med sin tilværelse i Ligue 1.

Ydermere har han sagt om sagen:

” Jeg tror på dette projekt i PSG, og jeg håber, at jeg kan blive her i lang tid fremover. Måske vil PSG sælge mig, men lad os nu se på det til den tid, ” forklarede Veratti meget afslappet og nede på jorden agtigt.

PSG er lige nu 12 point foran i den bedste franske række, og de har vist, at de kan være med i toppen af europæisk fodbold. De har hentet store spillere som Mbappe og Neymar, og kan sagtens nå langt i Champions LEague.