LEVERKUSEN, GERMANY - FEBRUARY 18:  Blaise Matuidi of PSG celebrates with team mates after scoring their first goal during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between Bayer Leverkusen and Paris Saint-Germain FC at BayArena on February 18, 2014 in Leverkusen, Germany.  (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)

LEVERKUSEN, GERMANY – FEBRUARY 18: Blaise Matuidi of PSG celebrates with team mates after scoring their first goal during the UEFA Champions League Round of 16 first leg match between Bayer Leverkusen and Paris Saint-Germain FC at BayArena on February 18, 2014 in Leverkusen, Germany. (Photo by Dennis Grombkowski/Bongarts/Getty Images)

Blaise Matuidi var i den sidste tid i sommerens transfervindue sat i forbindelse med et skifte til Juventus, og nu fortæller han, at det var hans ønske at komme væk.

I 2011 skiftede Blaise Matuidi til Paris Saint-Germain, og selvom han ikke havde det største navn dengang, har han alligevel overlevet på PSG’s hold efter adskillige dyre profiler er kommet til. Han har endda udviklet sig til at være en af de bærende kræfter på Paris Saint-Germains hold.

Denne sommer var der snak om, at han måske kunne være på vej væk, og han var også rygtet på vej til Juventus. Blaise Matuidi fortæller til det franske medie Telefoot, at det var sandt, at han gerne ville væk, men han fik ikke lov. Han understreger dog, at han er glad i klubben.

– Ja, jeg ville gerne væk, men klubben ville noget andet, og det må jeg acceptere. Det er sandt, at det har været en speciel periode for mig, for jeg havde et ønske, men ønsket blev ikke opfyldt, siger Matuidi til Telefoot.

– Men jeg er ikke utilfreds i PSG. Tværtimod, jeg er faktisk meget glad. Her er en ny træner, og jeg ved, han har stor tro på mig. Jeg tror, det har betydet meget for klubbens ønske om at beholde mig.

Blaise Matuidi kom i sidste sæson på årets hold for anden gang i hans karriere. Han har en kontrakt med PSG, der løber frem til 2018, og det bliver meget interessant at se, om han gerne vil forlænge den, når den tid kommer ovenpå disse citater.