Edinson Cavanis næste destination kan blive Liverpool og Premier League ifølge flere medier.

Med Zlatan Ibrahimovic’ stop i PSG skulle man tro, at Edinson Cavani endelig fik fred og lov til at blive den altoverskyggende angrebsstjerne i den franske hovedstad, han så gerne vil være. Det kan han stadig nå at blive, men der kan inden længe hurtigt blive lavet om i de planer.

Ifølge aviser som Daily Express og Metro News vil Liverpool gå langt for at bringe uruguayaneren til Anfield, og man forstår hvorfor, når man kigger på tallene. 53 mål i 97 Ligue 1-kampe er imponerende i sig selv – og endnu mere taget i betragtning, at Cavani langt fra får fuld spilletid hver weekend, og at han oftest bruges på venstrekanten. I Liverpool må han formodes at skulle spille på toppen.

Edinson Cavani er ikke tilfreds med spilletiden hos PSG. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Edinson Cavani (Photo: Getty Images)

Angriberen, der bliver 30 år til februar, er med sit landshold netop blevet slået ud af Copa América i nat. En potentiel køber vil se det positive i at kunne råde over Cavani allerede fra starten af preseason, da han nu slipper for at skulle igennem fysisk hårde slutspils-kampe ved den amerikanske turnering.

Cavanis kontrakt med pariserne løber til sommeren 2018, så der skal et højt bud på bordet, hvis i forvejen stenrige PSG skal slippe den tidligere Palermo- og Napolistjerne. Han vil dog uden tvivl blive en megastjerne i Liverpool, der har haft problemer med at finde en egentlig topscorer siden Luis Suárez forlod Beatles-byen. Den netop overståede sæson endte med Christian Benteke på 9 ligamål og Roberto Firmino som topscorer med 10, hvilket er rigtig pænt for en hængende angriber. Cavani lavede 19 i den franske liga.