I mens første runde af dette års første kamp af Champions League kvartfinalerne netop er afsluttet, er det blevet tid for de tidligere deltagere fra den franske hovedstad, til at kigge på fremtiden og næste sæsons mandsskab. 

AF KRISTIAN PARIS 

Faktisk har Paris Saint Germain netop tilbudt deres højre back/ full back, Serge Aurier, en ny tre årig kontrakt, der vil holde forsvareren på Parc Des Princes til 2022.

Ivorianeren er ønsket af en række europæiske topklubber, heriblandt Barcelona og Premier League klubberne Man City, Man Utd og Liverpool.

Mens franske medier påstår, at forsvareren er blevet tilbudt en ny kontrakt, er det endnu uvist, hvorvidt afrikaneren har accepteret aftalen.

Dog har hovedstadsklubben intet stress over Auriers svar. Hans kontrakt udløber nemlig først i 2019, hvilket holder ham yderligere to sæsoner i klubben. Rygterne om, at Aurier faktisk vælger ikke at acceptere aftalen, kommer efter en tid, hvor Aurier er blevet vraget i startopstillingen til fordel for hans kollega, Thomas Meunier. Derfor florer der rygter om et eventuelt sommerskifte, og det ville derfor være særdeles uklogt for ivorianeren at skrive under.

FBL-FRA-LCUP-PSG-MONACO

Landsholdspilleren har kun optrådt 23 gange i alle turneringer i sæsonen, og han har haft problemer med at bide sig fast som en af Unai Emerys startende 11. Med mange interesserede klubber, er det bestemt ikke usandsynligt, at Aurier venter til sommer med at skifte.

Ifølge The Sun mangler engelske Man City fast en højre back for næste sæson, efter det forventes, at manager Pep Guardiola bryder båndene med den mangeårige leder og kaptajn, Pablo Zabaleta, på højre backen.

Aurier er dog ikke selv gået offentlig med noget endnu, og derfor er det heller usandsynligt, at den 24-årige højre back tager i mod aftalen, forøger sin løn forlænger tiden med den franske succes klub.