PSG skal ifølge flere medier sælge ud af deres trup inden næste sommer, efter indkøbet af Neymar for omkring 1,6 milliarder kroner og lejeaftalen af Mbappe, som kan købes til sommer for omkring 1,3 milliarder, har bragt klubbens økonomi i fare. 

AF KRISTIAN PARIS

DEt skriver den franske avis El Pais. De hævder også, at der er blevet lagt pres på UEFA fra andre europæiske storklubber som Real Madrid, Bayern München og Juventus, der ikke er tilfredse med de enorme summer som Paris-klubben har brugt i sommers.

Diego Costa i duel med Thiago Silva. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det hævdes også, at den franske klub er blevet truet med at blive udelukket fra Champions League i adskillige år, hvis ikke de følger Financial Fair Play reglerne, der gælder for alle EU-klubber.

PSGs præsident Nasser Al-Khelaifi har dog roligt udtrykt, at klubbens finanser er ordnede inden begyndelsen på den nye sæson. Dog har UEFAS trusler skræmt PSG fra yderligere handler lige foreløbig, fortæller kilder tæt på klubben.

De største navne, der lige er på listen over spillere, der måske skal sælges i det kommende transfervindue, eller til sommer er den tidligere United og Real Madrid-spiller Angel di Maria. Ligeledes meldes den brasilianske anfører, Thiago Silva, også at stå på listen.

Julian Draxler, der er blevet i overskud efter ankomsten af Neymar og Mbappe, kan også forlade klubben. Det kan faktisk ske allerede til vinder. Arsenal og Liverpool meldes interesserede.

Blandt de otte var Lucas Moura, Hatem Ben Arfra, Blaise Matuidi og Serge Aurier også. De to sidstnævnte er dog blevet solgt alelre denne sommer til henholdvis Juventus og Tottenham for 150 millioner kroner og  175 millioner.