Den franske hovedstadsklub, Paris Saint-Germain, er ikke generte angående det at hente trofæer hjem på stribe.

CARSON, CA - JULY 30:  Hatem Ben Arfa #21 of Paris Saint-Germain in action against Leicester City during the 2016 International Champions Cup at StubHub Center on July 30, 2016 in Carson, California.  (Photo by Jeff Gross/Getty Images)

CARSON, CA – JULY 30: Hatem Ben Arfa #21 of Paris Saint-Germain in action against Leicester City during the 2016 International Champions Cup at StubHub Center on July 30, 2016 in Carson, California. (Photo by Jeff Gross/Getty Images)

Lørdag aften blev Lyon så besejret med 4-1 i den franske Super Cup, en turnering, der hvert år afholdes i august mellem vinderen af Ligue 1 og vinderen af den franske pokalturnering.

Det var også helt forventeligt, at pariserne ville være altdominerende, som det også var tilfældet sidste år.

Der skulle ikke gå mere end ti minutter, før Kurzawa kunne smække bolden indover til Pastore, som flugtede bolden mod målets retning. 1-0 til PSG.

Ti minutter senere kunne PSG fordoble sin føring, da Pastore lagde et halvfærdigt indlæg, som Lucas noget heldigt kunne tumle over stregen.Efter 34 minutter gjorde nyindkøbet Hatem Ben Arfa det til 3-0, efter han havde modtaget bolden af Angel dí Maria. Den tidligere Nice-spiller kunne dermed score sit første mål for PSG i en betydende kamp.

Ti minutter inde i anden halvleg gjrode Kurzawa det til 4-0. Javier Pastore øjnede muligheden for at tage et hurtigt frispark. Han sendte Kurzawa afsted på en friløber, hvor førnævnte var sikkerheden selv.

Lyon kom for sent igang og PSG vinder med den franske Super Cup

Med tre minutter igen kunne Tolisso reducere for Lyon efter en flot assist af Christopher Jallet. Desværre for Lyon kom de alt for sent igang.

PSG vinder trofæet, der dermed bliver Unai Emerys første trofæ som PSG-træner.