Pusic og Horsens har valgt at ophæve kontrakten med hinanden. Blot fire dage efter kontrakten blev underskrevet. Kontrakten skulle have varet i to år, men nu fortæller Pusic, hvorfor han ikke kan fortsætte i Horsens. 

HADERSLEV, DENMARK – MAY 22: Martin Pusic of AGF Aarhus walks off the pitch after receiving a red card from referee Peter Kjarsgaard the Danish Alka Superliga Europa League Playoff match between Sonderjyske and AGF Aarhus at Sydbank Arena on May 22, 2018 in Haderslev, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Pusic kan ikke se sig selv spille mere i Danmark, hvor han føler han har opnået det han kan.

– Jeg har været i Danmark omkring fem år nu og kan ikke se mig selv spille her i landet mere. Jeg har opnået det, jeg kunne i Danmark og ønsker at udfordre mig selv uden for Danmark.

– Jeg har ikke noget negativt at sige om AC Horsens. Det er en klub med kvalitet, hvilket jeg selv så i mandags i Parken efter 2-1-sejren over FC København. Jeg ønsker AC Horsens alt det bedste fremover, siger han til klubbens hjemmeside.

Bo Henriksen er ærgerlig

-Vi har haft utallige samtaler med Martin omkring hans tiltræden i AC Horsens. Men Martin kommer efter to dage og siger, at han ikke kan se sig selv spille i AC Horsens efter vores sejr i Parken, siger manager Bo Henriksen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– Vi havde derefter mange samtaler med Martin omkring hans ønske. Vi har her i klubben et kodeks om, at vi tager menneskelige hensyn til vores spillere, når det gælder et samarbejde, og når Martin ikke kan se sig selv spille her, imødekommer vi selvfølgelig hans ønske på baggrund af vores værdier.

– Og vi har ingen interesse i, at have en spiller som ikke har lyst til at være her, det er klart. Vi, i AC Horsens, ønsker Martin held og lykke i fremtiden, siger Bo Henriksen.