Adrien Rabiot mener, at han er kommet til en bedre klub, efter franskmanden har skrevet under på en kontrakt med Juventus. Midtbanespilleren skifter på en fri transfer. 

Det har ligget i kortene i nogle uger, men nu er det officielt: 24-årige Adrien Rabiot skifter fra PSG til Juventus på en fri transfer. På et pressemøde fortæller midtbaneslideren, at han ikke kunne sige nej til muligheden for at spille sammen med Cristiano Ronaldo i Juventus. En klub, som også hans daværende holdkammerat i PSG, målmanden Gianluigi Buffon, havde fortalt ham gode ting om. 

”Jeg har selv haft muligheden for at træne med topspillere, hvilket har hjulpet mig meget. Ronaldo er en stor mester. Chancen for at spille sammen med ham, havde bestemt en betydning for min beslutning. Men jeg ved, at hele omklædningsrummet i Juventus er fyldt med verdensklassespillere og en positiv ånd. ’Gigi’ har fortalt mig meget om Juventus, og hans meninger betyder meget,” sagde Rabiot, der kom i unåde hos PSG, efter han for en del måneder siden meldte ud, at han ikke ville forlænge sin kontrakt. 

”Buffon fortalte mig, at jeg skulle vælge Juventus, hvis jeg ville tage et skridt videre i min karriere. Juventus er en klub med prestige og stor erfaring i Europa,” konstaterer Rabiot og sender en lille stikpille afsted mod sin tidligere klub. 

”Som jeg ser det, er jeg i en klub, som klart er på et højere niveau end PSG, og det inspirerede mig meget til at træffe dette valg.” 

Adrien Rabiot får nummer 25 på ryggen i Torinoklubben. Franskmanden er ikke den eneste nye mand i Juventus denne sommer, hvor Maurizio Sarri er kommet til som træner efter at have sagt farvel til Chelsea. Ligeledes ser forsvarspilleren Mathijs de Ligt ud til at skifte til den italienske mesterklub.