Den tidligere Real Madrid- og FC Midtjyllandspiller, Rafael van der Vaart, mener, at Joao Felix er endt i den forkerte klub med den forkerte træner. 

20-årige Joao Felix skiftede fra Benfica til Atletico Madrid i sommer for en rekordsum på cirka en milliard kroner. Men den offensive, portugisiske kreatør har stadig til gode for alvor at folde vingerne ud på Diego Simeones mandskab. I et interview med Ziggo Sport siger den tidligere Real Madird- og FC Midtjyllandspiller Rafael van der Vaart, at han mener, at Felix spiller i den forkerte klub. 

”Da de skrev under med den portugisiske angriber, tænkte jeg, at Simeone ville prøve at forsøge med en ny spillestil, men det er langt fra tilfældet. Jeg er med på, at det vigtigst at vinde, men når du har en så talentfuld spiller på holdet, er du nødt til at skabe spillestilen, så den passer til ham,” pointerer den 36-årige hollænder. 

Og det mener van der Vaart ikke er sket i Atletico Madrid, der senest tabte 1-0 til lokalrivalerne fra Real Madrid i weekendens runde i La Liga. Joao Felix var ikke med i opgøret, da han sad ude med en skade. 

”Atletico Madrid spiller på en meget kompakt måde med et stort fokus på at forsvare godt og angribe med kontraspil. Jeg mener, at Felix er i den forkerte klub med den forkerte træner,” siger van der Vaart til det hollandske medie. 

Joao Felix har scoret i fire mål i 24 kampe for Atletico i denne sæson. 

Atletico Madrid møder Leganes i næste runde i La Liga. Joao Felix og Co ligger i øjeblikket på en sjetteplads i den spanske liga med tre point op til Sevilla på fjerdepladsen og hele 13 point op til bysbørnene fra Real Madrid på førstepladsen.