Romelu Lukaku’s agent, Mino Raiola, fortæller at Lukaku skal overveje fremtiden, når en storklub melder interessen. Lukaku kan også blive den første Everton spiller, til at tjene over 880.000.000 kroner om ugen.

Af Lasse D. Drescher

Everton-stjernen Romelu Lukaku’s agent Mino Raioler, fortæller at belgierens kontraktforlængelse hos Everton, er 99,9 procent sikker. Dog fortæller Raiola også, at Romelu Lukaku’s fremtid på ingen måde er sikker.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Den 23-årige angriber vil såfremt kontraktforlængelsen falder på plads, blive den første Everton-spiller som kommer til at tjene over 880.000.000 kroner om ugen.

Mino Raiola udtaler følgende til Dailymail:

“Såfremt at Romelu bliver ved med at lave mål, og vise skarphed så vil vi måske snakke med Evertons ledelse, om hans fremtid. Vores forhold til Everton er godt, og vi ved at Everton vil have Romelu, og Romelu nyder tiden hos Everton.

Hvis der på et tidspunkt kommer interesse fra en storklub, og Lukaku vil skifte. Så vil vi selvfølgelig snakke med Everton-ledelsen. Hvis ikke de er helt besatte, på at beholde Romelu. Så vil vi forsøge at få handlen på pladsn, så det hele passer Romelu perfekt.”

Læs også: Medie: Southampton-stjerne rygtes til Ligue 1