Paul Pogbas agent Mino Raiola fortæller, at den franske verdensmester gerne vil ”hjem” til Italien og Juventus, hvis muligheden byder sig. 

Paul Pogba har længe været på sidelinjen med en skade, men har også i endnu længere tid været rygtet væk fra Manchester United. Den 26-årige midtbanespiller har kontrakt med den skrantende storklub indtil næste sommer, men spørgsmålet er, om han er væk inden da. Paul Pogbas bramfrie agent vil ikke afvise tanken. I særdeleshed ikke tanken om et comeback til Serie A og Juventus, som  United købte Pogba hos i 2016. 

”Italien er som hjem for Paul. Han vil ikke have noget imod at vende tilbage til Juventus, men vi må se, hvad der sker efter EM til sommer,” sagde Mino Raiola til journalister efter semifinalen i Coppa Italia mellem Milan og Juventus torsdag, som Goal skriver. 

”Paul vil spille på højeste niveau, men han kan ikke flygte fra Manchester United, hvis de er i en svær situation.”

Det skabte overskrifter, da Paul Pogba sidste sommer fortalte, at han var klar til at forlade den engelske klub og drømte om et skifte til Real Madrid. En handel, der aldrig materialiserede sig, og siden har franskmanden haft en relativ anonym sæson hos United præget af skader. 

Den tidligere franske landsholdspiller og nuværende landsholdsspiller for Den Centralafrikanske Republik, Geoffrey Kondogbia, siger i et interview med Goal, at han er sikker på, at Paul Pogba nok skal vende tilbage på grønsværen og imponere fansene i Manchester United. 

”Når man ikke spiller i et stykke tid, begynder folk at glemme én, men jeg kender ham godt, både som mennesker og som fodbold, og han er en type, der altid vil excellere. Han kommer til at overraske tilskuerne, fordi han har en stærk karakter og mental styrke. Han har alt kørende for sig.”