Ivan Rakitic har for nylig afsløret, hvordan hans diet ser ud. Han mener nemlig, at det han  spiser har en meget stor indflydelse på hans præstationer på banen.

Barcelona midtbane-spilleren har nemlig først for nylig fundet ud af, at han er allergisk over for gluten. Indtil nu har han haft store problemer med at spise det de andre spillere har spist pga af allergien.

Den 30-årige midtbanespiller stammer fra Schweiz men spiller for det kroatisk landshold og til daglig i FC Barcelona. Rakitic joker med, at fordi han er omgivet af så mange køkkener er grunden til, at han hans mave er dårlig og reagerer allergisk.

.(Photo by VI Images via Getty Images)

Rakitic afslører, at han har fundet en ny gluten fri diet: ” Det var faktisk ret heldigt, at undersøgelserne af min mave viste, at jeg har allergisk over for og dermed ikke kunne spise gluten. Efter mange kampe havde jeg det dårligt og min bedring var ret dårlig” slog den kroatiske landsholdsstjerne fast til mediet El Pais.

Gode præstationer har ført til semifinale-plads

“Jeg har ændret flere ting i min diet og det har gjort, at man mave nu har det godt. Jeg har udskiftet alle mine madvaner totalt og nu er jeg begyndt på at arbejde med andre mennesker, der ved hvad det handler om. Jeg har det så meget bedre efter kampene – min mave giver mig ikke problemer mere. ” slår Rakitic fast.

Rakitic har indtil videre været med til at føre Kroatien til semifinalerne i verdens største fodboldfest, VM. Lige nu forbereder han og sin kammerater sig på at møde store England, der for første gang i 28 år er med i en semifinalen ved turneringen. Rakitic har kun scoret et enkelt mål  i de 428 minutter han har spillet på banen indtil videre.