Cristiano Ronaldo er blevet fanger på billeder sammen med den mexicanske kvinde Alejandra Manriquez, der eftersigende er Barcelona-fan, hvilket har udløst et stor ramaskrig blandt befolkningen. 

Af David Paris 

På forsiden af en iberisk i dag, figurer den portugisiske superstjerne og det er ikke uden grund. Avisen skriver nemlig, at Real Madrid-stjernen måske dater den mexicanske pilotuddannede Alejandra Manriquez. Antagelse kommer på baggrund af flere Instagram-fotos af de to mennesker. Se det herunder:

cris'

På billedet herover er 31-årige Ronaldo altså på en form på date med den lidt yngre Manriquez. Intet er dog officielt og det er netop det, som har fået medierne til at spekulere. Ingen af dem har nemlig meldt noget ud.

For omkring 16 uge siden postede Alejandra Manriquez et Instagram-foto af hende af Ronaldo, hvor hun har sit arbejdstøj på. Det kan altså betyde, at et muligt forhold, har været under opsejling i længere tid.

ron

Selvom kærlighed næsten altid er positivt, kan Ronaldos potentiale nye forhold måske skabe røre hos Real Madrid-fansene og det er ikke sikkert, at det vil blive særlig godt accepteret. Ifølge billeder på hendes Instagram-profil er hun nemlig fan af Real Madrids ærkerivaler FC Barcelona og det er sjælendt det falder i god jord hos kongeklubben.

åpååå

på

Læs også: Kæmpe afsløring: Ronaldo fortæller om sin frisparksteknik

Læs også: Mamadou Sakho: Mere imponeret over denne spiller end Messi og Ronaldo