Det ser ud til, at Aaron Ramsey har spillet sin sidste kamp for Arsenal nogensinde. Læs mere her.

Ramsey er nemlig skadet lige nu. Han blev skadet i baglåret i kampen mod Napoli i sidste uge i Europa League.

Den 28-årige blev nødt til at forlade banen i store smerter på Stadio San Paulo. Det betyder, Ramsey allerede har misset tre Premier League kampe for Arsenal.

Nu har waliseren dog fået at vide, at han ikke bliver i stand til at spille en kamp for Arsenal igen i denne sæson. Det skriver avisen the Sun.

Der har ellers været store forventninger til, at Ramsey ville vende tilbage for denne sæsons Europa League finale den 29 maj. Der møder Arsenal enten Premier League og London kollegerne fra Chelsea eller tyske Eintracht Franfurt. Men det sker kun, hvis de formår at vinde over spanske Valencia.

De seneste nyheder afskriver dog Ramsey fra at deltage i den store fest. Derfor kan man nu regne ud , at Ramsey faktisk har spillet sin sidste kamp for London klubben. Til sommer, når hans kontrakt udløber har han nemlig valgt at sige farvel og tak. I stedet har han indgået et samarbejde med italienske Juventus for næste sæson.

Waliseren har spillet 371 kampe for Arsenal over 11 år. Han står noteret for 65 mål og en masse asissts også.

Ramsey bliver kollega med den tidligere Liverpool spiller Emre Can i Torino. Han tog skridtet til klubben sidste sommer, da hans kontrakt med Liverpool ikke blev forlænget.