Det forlyder, at Aaron Ramsey efterhånden er tæt på et skifte til den italienske klub, Juventus. Han bliver dog formentlig ikke den eneste Premier League-spiller, som i nærmeste tid tager turen til Italien. Det skriver Express Sport.

Aaron Ramsey forlader med al sandsynlighed Arsenal, når kontrakten med The Gunners rinder ud til sommer. De to parter har ikke kunnet blive enige om en ny kontrakt.

Ramsey har været kædet sammen med et skifte til mange af Europas største klubber, men det er især Juventus, som har fået mest spalteplads. Angiveligt har italienerne allerede nu en aftale på plads med waliseren.

Men måske bliver Ramsey ikke den eneste Premier League-spiller, der skifter til Juventus til sommer.

Betfair er nemlig overbeviste om, at Manchester United-angriberen, Anthony Martial, også er på vej væk til Torino. Det samme gælder for Ajax’s Matthijs de Ligt.

Talspersonen for Betfair, Katie Baylis, udtaler følgende til Express Sport.

– Ramsey er meget tæt på at skifte til Juventus, og vores odds på et skifte er nu nede i 1,67. Det er dog ikke kun os. Bookmakere verden over er overbeviste om, at et skifte er lige oppe over.

– Han følges op af Anthony Martial, som i de seneste 24 timer har givet odds 3 på et skifte til Juventus.

Martial har scoret otte Premier League-mål i denne sæson. Under den nye midlertidige manager, Ole Gunnar Solskjær, er Manchester United på ny blomstret op, og har således vundet de seneste fire kampe.