Der var stor glæde i Randers i dag, da det lykkedes den kronjyske klub at tilkæmpe sig sæsonens anden sejr. Det skete, da AGF var på besøg.

(Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Det har ikke ligefrem været pointhøst, der har været det rette begreb at sætte på Randers FC i denne sæson, men den første sejr på hjemmebane tilfaldt i dagens kamp mod AGF.

Hidtil havde man kun vundet en eneste sejr, mod netop AGF. I dag skulle kronjyderne forsøge at sikre sig sæsonens anden sejr, da ærkerivalerne kom forbi BioNutria Park – og AGF skulle forsøge at få det første point under den nye træner, David Nielsens ledelse.

Det var AGF, der kom ud på banen med mest power. En drømmestart var lige ved at ske for gæsterne, da Jakob Ankersen kom i en-til-en med målmanden, der dog var i vejen.

Tingene blev dog jævnet mere og mere ud, og Randers kom mere med, efterhånden som tiden skred frem.

FC Midtjylland til grin på Twitter: Se deres præsentation af Sanneh her

AGF var det bedste hold i første halvleg, men kunne altså ikke få udnyttet det store momentum.

Det var et Randers-mandskab, der var som forvandlet, da de løb ud af spillertunnellen til anden halvleg. Bashkim Kadrii var uheldig med et forsøg på stolpen, der kunne have åbnet det tidlige bal for kronjyderne.

Et rødt kort til AGFs Daniel A. Pedersen gjorde, at Randers kunne spille mere frit, og lægge mere tryk på århusianerne.

10 minutter før tid kunne AGF ikke holde målet frit for en Randers-scoring længere. Et hjørnespark endte uheldigvis for Pierre Kanstrup i brystet på ham, og han kunne ikke forhindre, at bolden gik ind bag målmand Steffen ‘Staff’ Rasmussen.

Herefter forsøgte gæsterne med et sidste, offensivt pres, men det lykkedes ikke for dem at udligne, og dermed kunne kronjyderne notere sig sin blot anden sejr i denne sæson. Endnu engang gik det ud over ærkerivalerne fra AGF.