BURNLEY, UNITED KINGDOM - MAY 02: Joey Barton of Burnley celebrates as they are promoted to the Premier League after the Sky Bet Championship match between Burnley and Queens Park Rangers at Turf Moor on May 2, 2016 in Burnley, United Kingdom. Burnley defeated QPR 1-0 to gain promotion. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

AF Emil Lohse

Efter nogle år er Rangers tilbage i den bedste skotske række, og i forsøget på at forstærke truppen, har klubben hentet engelske Joey Barton i Burnley.

Joey Barton flytter til Skotland, når hans nuværende kontrakt udløber med Burnley, det meddeler klubben. Barton siger, at det har været en svær beslutning, men han er tilfreds med valget. Han mener selv, at han ville have fortrudt at afslå Rangers resten af sit liv.

– “Jeg er helt klar over den situation, som klubben har befundet sig i de seneste år, men jeg er klar til at være en del af det projekt og den gruppe, som har til formål at føre denne klub tilbage til, hvor den hører til. Jeg ville have fortrudt det resten af mit liv, hvis jeg ikke havde taget denne chance”, siger Barton.

– “Nogle ting i livet sker bare på det rigtige tidspunkt og sted, og jeg føler virkelig, at det står sådan til,” fastslår Barton og forsætter. “Da jeg trådte ind i bygningen og så, hvad denne klub er og har at tilbyde, så vidste jeg, at det ville passer perfekt sammen, med det jeg gerne vil opnå.”

Midtbanespilleren har tidligere spillet for klubber som Manchester City, Newcastle, Queens Park Rangers, Marseille og Burnley.