Claudio Ranieri har været i et hav af klubber i løbet af sin karriere og det betyder også, at italieneren har købt og solgt mange spillere. I et interview afslører, hvem han selv synes er sit bedste indkøb og det er noget overraskende hverken Frank Lampard eller N’Golo Kante. 

Af David Paris 

Den tidligere Leicester City-træner Claudio Ranieri har afsløret, hvilket indkøb som han selv har lavet, som han selv synes er bedst. Den italienske træner har været ansat i et hav af klubber som f.eks. Chelsea, Juventus, Roma og Inter. Senest og bedst kendt er han nok for sin tid i Leicester City fra 2015-17, hvilket kulminerede i et engelsk mesterskab sidste år.

På grund af sine mange arbejdsgivere, har den i dag 65-årige tidligere Roma- og Palermo-spiller, arbejdet med rigtig mange forskellige spillere og derfor også både solgt og købt en masse.

To spillere i Ranieris mangeårige spillerhandler stikker ud.

Det er Frank Lampard, som han i 2001 hentede til Chelsea fra West Ham. Lampard blev siden ankomsten til Stamford Bridge en legende i klubben og blandt fansene og er i skrivende stund, den mest scorende Chelsea-spiller nogensinde. Derudover vandt han i alt 11 trofæer med London-mandskabet gennem 13 år i klubben.

Den anden er Chelseas defensive midtbanespiller N’Golo Kante. Den franske midtbanespiller kom til Leicester City forrige sommer og var en af hovedårsagerne til Premier League-klubbens trofæ i samme sæson. Denne sommer skiftede han til Chelsea og er blevet kåret til Årets spiller i den bedste engelske række, både af fansene og spillerne.

Det er noget overraskende ikke en af de to spillere, som Ranieri selv synes er hans bedste køb nogensinde.

I et interview fortæller han: “Jeg synes mit bedste køb er Anthony Martial til Monaco fra Lyon. Vi købte ham for 5 millioner euro og solgte ham for 60.”