Det at blive fyret er en uundgåelig del af det at være en del af moderne fodbold. Lige så hurtigt som man kan blive ansat, kan man også den anden vej. 

Kulturen i top fodbold er sådan, at man hellere vil fyre en gang for lidt end en gang for meget. Klubber skifter managers lige så ofte som de laver om i startopstillingen. Tålmodigheden bliver hurtigt opbrugt og det er præcis, hvad der er er tilfældet for følgende Premier League managers. Alle sammen nogle, der er meget tæt på at blive fyret.

5. Roy Hodgson – Crystal Palace

Danny Drinkwater og Roy Hodgson. (Photo by Michael Regan – The FA/The FA via Getty Images)

Jobsikkerhed: Meget usikker. 

Den gode gamle Roy Hodgson har ikke rigtig leveret for sin nye klub Crystal Palace. Han er den første på listen over mulige fyringer. En fyring der meget vel kan komme inden jul. Dog må vi give ham, at han ikke er den ,hvis job er mest usikkert i den bedste engelske række. Læs med her.

4. Neil Warnock – Cardiff

Jobsikkerhed: Meget usikker

 Neil Warnock rykker som regel ned med de hold han træner i den bedste engelske række. Og denne sæson er formentlig ikke nogen undtagelse.

Det forlyder dog, at både klubben og klubbens fans er store beundrere af den 69-årige manager, der måske, måske ikke står i spidsen for den walisiske storklub, når vi når årsskiftet.

3. Jose Mourinho – Manchester United

Jobsikkerhed: Særdeles usikker 

The speciel One er i unåde i Manchester United. Portugiseren leverer nogle vanvittige resultater – både positivt og negativt. Og det er ikke atypisk for Mourinho. Nu må vi se…Mou…

2. Mark Hughes – Southampton

Jobsikkerhed: Særdeles usikker 

Det er dårlige ting, der sker i Southampton i øjeblikket. Mark Hughes, tidligere Stoke træner, prøver at få vendt skuden i den sydlige del af England. Om det lykkedes med ham ved roret er højst usandsynligt.

1. Slavisa Jokanovic – Fulham

Jobsikkerhed: Bliver meget snart fyret 

Det er fair nok, at Jokanovic’ job lige nu bliver revurderet. De har indkasseret 28 mål indtil videre i denne sæson og med 5 point i 10 kampe ser fremtiden sort ud.